Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Το πάρτι του parapolitikaargolida.gr


Μια πολύ όμορφη βραδιά πέρασαν όσοι παρευρέθηκαν στα γενέθλια του parapolitikaargolida.gr έγιναν χθές βράδυ στο stretto cafe στο Άργος, εμφανώς συγκινημένη η αρχική δημιουργός του site Σωτηρία Παπαδοπούλου ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους λέγοντας τα εξής:
"Είπα να πάω κομμωτήριο να βαφτώ αλλά φοβήθηκα ότι δεν θα με γνωρίζατε και έτσι ήρθα όπως είμαι! Έγραψα δυο λόγια να σας πω αλλά τελικά θα σας πω ότι αισθάνομαι από καρδιάς, θέλω να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας σήμερα εδώ δεν θα αναφέρω τον καθένα σας χωριστά γιατί όλοι είσαστε μια ξεχωριστή προσωπικότητα. Μην φοβάστε δεν θα πω πολλά όπως εσείς οι πολιτικοί, το ίντερνετ είναι ένα μέσο ενημέρωσης του κόσμου που έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας.
Πριν από τρία χρόνια ξεκινήσαμε και εμείς αυτή την προσπάθεια καθημερινής και αδέσμευτης ενημέρωσης μέσα από το παραπολιτικά Αργολίδας και μπορώ να σας πω σήμερα ότι οι χιλιάδες καθημερινή μας αναγνώστες μας επιβραβεύουν γι αυτή την προσπάθεια. Να ξέρετε ότι δεν είναι καθόλου εύκολο αυτό που κάνουμε και πολλές φορές είναι δυσάρεστο όμως αυτό που εμείς προσπαθούμε καθημερινά είναι να βγάζουμε την αλήθεια, να συνθέτουμε απόψεις, να συμμετέχουν οι αναγνώστες μέσα από άρθρα αλλά και από τα σχόλιά τους. όλο αυτό δεν γίνεται μέσα σε μια μέρα χτίζετε καθημερινά μέσα από το καταπληκτικό φωτορεπορτάζ του studio B&G, τα δικά μου σχόλια, τις δικές σας απόψεις, άλλωστε ο κάθε ένας από εσάς εδώ είσαστε είδηση.
Σας υπόσχομαι ότι θα συνεχίσουμε έτσι καθαρά όχι όπως κάποιοι άλλοι που έχουν κάνει εξειδίκευση στην λάσπη, μακρυά από εμάς τέτοια πράγματα. Σας ευχαριστώ όλους".
Εμφανώς συγκινημένη έδωσε το μικρόφωνο στον Σπύρο που χάρισε όμορφες νότες στους φίλους του site.