Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Γραμματέας της K.O. του ΠΑΣΟΚ ο Γιάννης Μανιάτης

Ο κ. Βενιζέλος, αποφάσισε να τον αξιοποιήσει στη θέση του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, έστω και αν αυτή πλέον αριθμεί μόλις 33 Βουλευτές, θεωρώντας τον ικανό να κρατήσει τη συνοχή σε ένα κόμμα που όπως όλα δείχνουν βρίσκεται, αν όχι σε διάλυση, τουλάχιστον στη χειρότερη καμπή της ιστορίας του.

Η απόφαση λήφθηκε την Τετάρτη κατά τη συνεδρίαση της Κ.Ο. Στη μικρή συζήτηση που ακολούθησε στη μικρή αίθουσα της Βουλής, ο πρώην υφυπουργός ΠΕΚΑ έθεσε θέμα να προσεχθεί η επέλαση της... ΝΔ στο κράτος.
Σε πολλούς, έκανε ιδιαίτερη εντύπωση πως ο Ευάγγελος Βενιζέλος πρότεινε σήμερα για γραμματέα της Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ τον Γιάννη Μανιάτη. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος είχε ασχοληθεί με την ΑΟΖ, όταν ήταν στην κυβέρνηση, ήταν από τους ανθρώπους που εκτίμησε ιδιαίτερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και το έδειξε και όταν ταξίδεψε πριν από μερικούς μήνες στην Κύπρο μαζί του.
Μάλιστα, από τότε, καθημερινά συζητούν για τις εξελίξεις σε πολιτικό επίπεδο ενώ στην περίπτωση που θα είχε αποφασιστεί εκπροσώπηση του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση με βουλευτές, θα ήταν η πρώτη του επιλογή…
Ο κ. Βενιζέλος  ανακοίνωσε ότι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι θα είναι ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και η Εύη Χριστοφιλοπούλου και αντιπρόεδρος της Βουλής ο Λεωνίδας Γρηγοράκος.